MAGASINER

Vi kan producere dit magasin og levere hele pakken, der sikrer et godt nyhedsflow både online og på tryk.

ET MAGASIN GIVER OPMÆRKSOMHED OG SKABER LOYALITET

Et professionelt designet magasin med interessante og gennemarbejdede journalistiske artikler skaber troværdighed og velvilje. Magasinet brander virksomheden eller organisationen over for både medlemmer, beslutningstagere, kunder og omverdenen. Magasinet skaber loyalitet mellem virksomheden/organisationen og læserne (kunder, medlemmer, beslutningstagere og øvrige interessenter).

Det er muligt at kommunikere lidt mere genialt med kunder og beslutningstagere gennem et magasin, hvor hele paletten af journalistiske fortællemetoder tages i anvendelse.

Magasinhuset kan byde ind på hele bladopgaven ved at varetage redaktionel ledelse og projektstyring fra idé til færdig publikation, der lander ude hos modtagerne. Men vi byder også gerne ind på dele af opgaven; fx. journalistisk indhold eller design.

Hvad enten det handler om at udvikle et koncept for et nyt blad, eller det drejer sig om relancering af et eksisterende, stiller Magasinhuset gerne op med sparring og konkrete udspil. Opgaven skræddersys efter jeres behov og udgangspunkt.

Gennem analyser og workshops arbejder vi med jeres værdier, mission, målgrupper, ønsker og drømme. Vi koger det hele ned til et konkret bladprojekt, som er realistisk at gennemføre.

Scroll to Top